Varmt och skönt hemma

Nu när hösten tränger sig på så är det skönt att ha det varmt och skönt hemma, att krypa upp i soffan, tända några levande ljust och försvinna sig bort i en spännande bok. Finns det tillgång till en kamin eller öppen spis så är ju mysfaktorn på topp och det svårt att tänka på regnet och rusket som kanske piskar mot ditt vardagsrumsfönster.

Ett annat sätt att få det varmare hemma är att byta ut de lätta sommargardinerna mot lite tjockare, mörkare och tyngre gardiner. Det ger ett mycket varmare intryck i rummet när man kommer in. Har man tillgång till golvvärme så är det kanske dags att dra upp den med några grader när det börjar bli lite kyligare ute. Det är fantastiskt skönt antingen på morgonen eller när man kommer in utifrån rusket där ute att känna värmen från golvet.

Att montera in en luftvärmepump gör absolut att du får det varmt och skönt hemma, montera den så att du får bra cirkulation på den våning där du monterar den. Effektiviteten från en luftvärmepump gör att du kan dra ner på den ordinarie värmekällan som element och i slutändan tillsammans med golvvärmen minska dina uppvärmningskostnader. Samtidigt som du vill ha det mysigt hemma så kanske det kan få kosta lite extra för att få det myset.

Arkiv

Kategorier