Få inspiration till sommarens altanbygge

Om du älskar att hemestra i din trädgård eller har köpt en stuga på landet som du vill spendera både vår och höst i kan altanen vara nyckeln. Inte sällan kan du skapa härliga upplevelser där med familj och vänner som blir oförglömliga minnen livet ut.

Altanen är ofta den perfekta ytan mellan huset och trädgården där du får det bästa från två världar. Har du precis kommit igång med att planera bygget, eller har en altan men saknar räcken finns det många olika varianter att välja bland.

Hitta ett altanräcke som gör skillnad

För dig som vill eftersträva en mer lantlig stil finns altanräcken i trä med snygg design. Det kan få dig att drömma dig bort till lilla huset på prärien. Välj mellan räcken i trä eller i en stilren färg som ofta brukar vara vitt.

Om du istället vill ha en modern design finns genomskinliga glasräcken. Det kan vara passande för dig som har en stor fin trädgård. Glasräcken suddar ut de synliga gränserna mellan altanen och omgivningen.

När du har en vacker sjö eller panoramavy över ett underbart naturlandskap och vill blicka ut från altanen utan hinder, kan glasräcke också vara användbart. Du kan ta en titt här och hitta ett altanräcke som passar dina behov.