Annorlunda design

Design kan vara i princip vad som helst och det finns inga begränsningar för den. Annorlunda design är något som du kanske inte förväntar dig att se, som till exempel rondellhundarna.

Design

Stilrena och annorlunda lyktstolpar

Lyktstolpar är något som finns över hela världen, men designen kan vara ganska trist även om de fyller sin funktion. Ett företag som har gjort något för att förändra det är ArchiEXPO. På deras hemsida hittar du lyktstolpar i en modern och stilren design.

Om du inte kan övertyga din kommun om att de bör skaffa snyggare lyktstolpar finns det andra sätt att förändra utseendet. För några år sedan kom något som kallas för stickgraffiti. Det är en form av gatukonst som går ut på att smycka lyktstolpar med enkla stickade kreationer. Är du nyfiken på hur det kan se ut ska du besöka Aftonbladets hemsida. Det är intressant form av design och den förstör inte heller något. Gatukonst är stundtals ett stort debattämne eftersom många anser att det förstör samhället men stickgraffitin ses mer som en rolig och annorlunda design.

Annorlunda gravstenar

Den tidigare designen på gravstenar är ordinär och materialet är svårt att hålla rent och snyggt. Nu finns det en ny design som består av ett kompositmaterial som gör det lättare att hålla gravstenen ren. Det som bland annat är annorlunda med den här gravstenen är att du kan skapa en personlig design på Vita Stenar. Med hjälp av deras designverktyg kan du skapa en annorlunda design med till exempel ett foto på den avlidnas favoritplats. En annan fördel är också att det är enkelt att komplettera texten då det bara är att slipa om den.

Annorlunda design i hemmet

Även i hemmet kan du skapa en annorlunda design. Med accessoarer och annorlunda detaljer, som Wohnzimmers klockor till exempel, kan du få till en helt egen nisch i ditt hem.