Passa på att införskaffa något nytt hem

Om du är på väg att flytta hemifrån, eller byta till större hus eller lägenhet, kanske du är på jakt efter lite ny inreding. Det finns massor av snygga möbler att välja mellan men det finns också några saker du kanske ska tänka på innan du sätter igång och shoppar.

Vardagsrummet – en plats att umgås

Vårt vardagsrum är en plats där vi umgås, både med familj och vänner. Det är därför en plats som behöver känns välkomnande. Tänk därför på att välja en soffa som passar rummet. Den ska vara bekväm, snygg och det är viktigt att den placeras rätt för att du ska utnyttja rummet på bästa sätt. Om du till exempel placerar den med öppningen mot dörren spar du plats, samtidigt som intrycket blir mer välkomnande.

Skapa en mysig känsla

Två saker som ger den där extra lilla mysiga känslan i rummet är belysningen och textilierna. En matta dämpar också ljud och gör att rummet känns mjukare. När det gäller placering och köp av lampor är det bästa tipset att satsa på fler punktbelysningar. Det är bättre än en enda stor lampa. Köp också gärna dimbara lampor för att skapa mer stämningsfullt ljus. Så för dig som letar efter snygga inredningsprylar – titta in på Lindholms Loftet.