Hållbara hemtextilier till din inredning

När du ska inreda ditt hem är textil något som verkligen ger dina rum en härlig ombonad känsla. Det vare sig du är ute efter en mer minimalistisk och avskalad inredning, eller om du gillar när det är mycket färg.

Du hittar ett bra utbud online av hemtextilier i god kvalitet. Tänk på att det alltid är en bra idé att välja textil i exempelvis lin och bomull framför polyester. Framför allt då det är material som håller bättre.

Inred med textil

Vill du få ett rum att kännas mysigare kan du exempelvis inreda det med mer textilier. Det är textilens mönster, färger och material som avgör vilken känsla som den ger till ett rum.

Om du tycker om mönster, färg och när det händer mycket i inredningen kan det ändå vara bra att försöka hålla de olika intrycken till en viss gräns. För många olika mönster eller färger kan ge en känsla av oreda. Försök hålla dig till exempelvis tre eller fyra olika färger när du inreder.

Är du ute efter en mer avskalad stil är neutrala och naturnära färger samt enkla mönster rätt väg att gå. Såsom exempelvis naturvit, beige och randiga mönster.