Så inreder du för en liten peng

Det är lätt att fastna i inredningsdrömmar med tanke på alla bloggar och sajter som finns på området. Inredning har blivit mycket populärt och det är inte svårt att förstå varför – man får utlopp för fantasi, kreativitet och dessutom stilla shoppingbehovet när inredningsdrömmarna ska bli verklighet. Sajter som Pinterest, olika bloggar och mängder av magasin om inredning gör att det är lätt och roligt att få inspiration till ny inredning. Att göra om helt och hållet hemma eller i ett rum behöver dock inte vara varken svårt eller dyrt, en vanlig uppfattning som inte stämmer.Här har vi listat några bra tips på snygg och unik inredning som inte ruinerar dig helt och hållet:

  • Handla second hand. På så vis kommer du ofta undan mycket billigt och kan hitta unika prylar och inredningsdetaljer som ingen annan har. Kolla in kedjor som Myrornas eller Stadsmissionen, eller kolla upp vilka lokala secondhandbutiker som finns där du bor. Även Blocket och Tradera är värda att spana in om du vet vad du är ute efter. Gå gärna på loppis, det är också mycket billigt och det är lätt att göra riktiga kap.
  • Handla rabatterat. Se till att utnyttja de många rabatter som finns på nätet, då kan du göra riktiga fynd till bra priser.
  • Möblera om. Du kan göra stor skillnad genom att bara förändra strukturen i ett rum. Det gör skillnad för den upplevda känslan och ger förnyelse utan att du behöver lägga en krona på det.
  • Gör det själv. Något som verkligen har blivit trendigt de senaste åren är DIY – do it yourself. Det finns massor av bra guider och bloggar på nätet, så det är bara att googla. Det är både roligt och ger dig unika inredningsdetaljer som du inte hittar någon annanstans. Skapa dina egna designerprylar istället för att lägga dyra pengar på någon annans!