För ett mer praktiskt badrum

För att få ut det mesta från ditt badrum är ordningen a och o. Försök se till rummet, hur det ser ut och hur stort det är innan du köper badrumsmöbler.

Om du är sugen på ett badkar till exempel så finns det många olika att välja bland. Allt beror på vart i badrummet du ska placera det. Kolla igenom och hitta ett bra alternativ här.

Varför badkar

Många väljer att ha en dusch istället för ett badkar och väljer att då kanske lägga till en pall eller liknande för att kunna sitta och slappna av samtidigt. Om du har barn som tycker om att bada kan det vara väldigt skönt att ha ett badkar hemma. Eller om du själv vill lägga dig i ett varmt bad efter en lång dag, det kan vara otroligt avslappnande.

Det finns faktiskt ett par fördelar med att bada badkar och det är bland annat att det får dig att sova bättre och har en muskelavslappnande effekt. Det kan till och med lindra om du har influensasymptom.

Förutom att tänka på vart i badrummet du ska ha badkaret är det bra om det även går att duscha, så sätt upp en hållare på väggen.